Ősidők óta úgy tartják, hogy a földünk jelenlegi állapota megegyezik minden ma élő nő méhének az állapotával. („Amint kint, úgy bent, amint lent, úgy fent.”) Saját méhünk tisztítása visszahat az anyaföldre is. A méhtisztító szertartásaim során ezt is átéljük.

De engem nem csak ez izgat a barlangokban. Egyes spirituális gondolkodók úgy tartják, hogy a barlangokban bizonyos szinten pillanatnyilag mentesülünk a kollektív tudatalatti ránk nehezedő nyomásától, ami telis-tele van elavult hitrendszerekkel, lehúzó mintákkal. Ezt pár éve hallottam először, azóta is intenzíven vissza-visszatér ez a csábító gondolat, hogy akkor itt lehetőségünk van az én-erő gyakorlására, a tisztulásra, egyfajta önállóbb tudatállapot megerősítésére?

Már az, hogy ez a gondolat felmerül bennem, és ezzel együtt a szándék, ez elindít valamit. Egyfajta placebó hatásként, a tudat és szándék ereje által. Hiszen tudjuk jól a híres kvantumfizikai kísérletekből, hogy a megfigyelés és a teremtés párhuzamosan történik. Tehát ahogy képesek vagyunk valamit szemlélni, látni, tapasztalni (amiben benne van egész lényünk, mint egyfajta szűrő), az kihat arra, ami lesz, van, amit átélünk.

Épp ezért eldöntöttem, hogy ettől az évtől elkezdek szakrális és erő helyekre való kirándulásokat szervezni. Természetesen 2017, az első kirándulós év a barlangok jegyében fog telni.

Hol máshol kezdenénk a szakrális és erő helyekre való kirándulásokat, mint a barlangokban? Földi pályafutásunk is ott indult – néhány nappal a megfoganás után. Ezeknek a kirándulásoknak a célja, hogy a kellemest összekössük a hasznossal, a nagyszerű egy napos utazás egyszerre történjen kívül is és belül is. Ebben az egy napban gyönyörű és kifejezetten nagy energiájú helyekre megyünk el, ahol különféle spirituális technikákkal, meditációval tudatosan is megéljük az energia használásának a lehetőségét. No és a kollektívben levő hitrendszerektől való  tisztuláson is elmélkedjünk. Emellett szépeket látunk, fontosakat hallunk, és sokat nevetünk, beszélgetünk és énekelünk is. (A buszban tanítok dalokat, illetve elővesszük a nagy klasszikus, közismerteket, hogy mire megérkezünk az erőhelyre, mi magunk is vigyünk erőt, ne csak hozzunk.)

Biztos vagyok benne, hogy a barlangban való kicsi közösségnek is lesz egy különleges hangulata és ereje.

Hozhatod a párodat, barátodat, családtagodat is.

...kattints a teljes cikkért!

http://www.ujegyensuly.hu/onkifejezes/mi-mindenre-lehet-jo-egy-barlang