Kedves Soma,

Kedvellek. Ha kellene egy szobrot csinálni a Nőrõl, jó eséllyel indulnál. Ezért is kérdezem, Te hogyan hitted el, hogy jó nő vagy?Tudod, nekem azt kellene elhinni, hogy jó pasi vagyok. Haladgatok szépen, de hátha pont te löksz rajtam egy jó nagyot.

Tibi

 

Kedves Tibi!


Mára konkrét képem van arról, hogy ki a jó és szép nő. (És férfi.) A LEGFONTOSABB: a belső fény, a sugárzó életszeretet, és erő. Enélkül a legbájosabb pofika, és legcsinosabb test is egy érdektelen matériává silányul előttem. Én tudom magamról, hogy nagyon sok energiát kaptam, hogy rengeteg szeretet és adni tudás van bennem. 30 fölött már mindenki felelős az arcáért, és én szeretem ezt az arcot, amit kaptam, és "csináltam" magamnak. Bár az anyám - aki egy extra gyönyörű nő volt, és ma is nagyon szép asszony - sokszor mondogatta gyerekkoromban: "Jaj, szegény Gyöngyike, honnan örökölted ezt a gyűszű szájat, és krumpli orrot?", ma már tudom, hogy nem ez a fontos! Egy szabályos, de üres szépséget pillanatok alatt elfelejtenek az emberek. 

Én sosem a modellszakmából vágytam megélni, viszont kértek már föl Playmate-nek. (Több oka van, hogy nem fogadtam el, de nem azért, mert ne szeretném az arcom, vagy a testem.) Nagyon is szeretem, mert éppen ez vagyok ÉN. Az egyszeri, megismételhetetlen lélek, aki épp ezt a testet választotta a földi útján való fejlődéséhez. Tisztelni és szeretni kell a testünket, hálásnak lenni azért, hogy benne lehetünk! Hogy hordoz minket, és annyi örömöt élhetünk meg általa. És én ebből ki is veszem a részemet! Önbizalmam erősödésében - a tudatos munkán kívül - nyilván nagyon sokat köszönhetek a férjemnek, aki egy kifejezetten jó pasi, és több mint 14 éve odavan értem. Folyamatosan dicsér, udvarol. (De rajta kívül is megkapom a mindennapi sikerélmény-dózisomat.) Mindig volt barátom, kedvesem, szerelmem. Mindig bejöttem a pasiknak. És nekem is ők, mert számomra fontos a szex. 

Én azt szoktam magamra mondani: "Én nem vagyok szép, én gyönyörű vagyok!" És ez így igaz! Ha együtt vagyok valakivel, úgy kivirulok, hogy magam is megdöbbenek ezen, mikor belepillantok a mosdó tükrébe! Nagyon erős hatással tudok lenni az emberekre. Szerethetnek, utálhatnak, megvethetnek, rajonghatnak értem, de közömbös kevés akad.
Nem hiányozna neked az a fiú? Épp az, aki voltál, aki vagy? Épp TE… - A világban levő trendiséget egyetlen dolog táplálja: a pénz. Az önmagukat nem ismerő, befolyásolható gyerekembereket (kis birkák ők…) beetetik, és a saját pénztárcájuk vastagítása érdekében elhitetik velük, hogy ha ilyen és ilyen leszel, akkor menő vagy! Akkor szeretni fognak. Ezt ők el is hiszik - így az épp aktuális szépségideálra szeretnének hasonlítani, amitől valójában csak szánalmassá válnak, a fogyasztói társadalom üres bábjaivá. A legszebb ember az önazonos ember. Aki ismeri, szereti, elfogadja magát, aki önmagával azonos. Amit tesz, ahogy kinéz, amit mond, érez, ugyanaz. Tiszta - és fényes. Számomra ebben van a szépség kulcsa! Indulj el az önismeret útján, és erősítsd meg az önbizalmad! Szeretgesd meg ezt a Tibi fiút! Megérdemli! 

Soma

Az írás megjelent az Ébresztő! című könyvben és a Nők Lapja Café-n.