Kedves lányok, asszonytestvéreim,nők! Egy végtelenül egyszerü gyakorlatot adok most ajándékba azoknak, akik nyitottak erre. Ez a gyakorlat nem az én találmányom, de belső meggyőződésem, hitem, megérzésem és belső késztetésem, hogy meg kell osztanom veletek tudásomat. Ez egy ősi mexicoi elengedési gyakorlat, melyet Taisha Abelár: Absztrakt repülés c. könyvében olvastam, (ő Carlos Castaneda tanitvány volt, ajánlom az ő könyveit is, nagyon tudattágitóak.) A könyvben található sok-sok gondolattal nem értek egyet, de ezt a gyakorlatot magam is kipróbáltam, és érzem az erejét. A következőről van szó: a régi mexicoi asszonyok úgy találták,hogy minden férfi,aki belénk élvez,tehát méhünkben hagyja a magját,az testünkben hagy egy láthatatlan „fénylő szálat”,amin keresztül összeköttetésben maradva velünk,7 éven át intenziven,utána pedig enyhébben,de úgymond csapolhatja az energiánkat.Ugyanis a nő a befogadó,igy csak a férfi hagy bennünk ilyen fény szálat, mi nem hagyunk bennük. Gondoljatok bele! Muszáj,hogy a testünkben energetikailag is legyen különbség azon férfiak között, akikkel szeretkeztünk,és akikkel nem! Szóval,az irodalom nem részletezi, de rámeditáltam, és azt gondolom, ez akkor áll fönn, ha a férfi nem szeretettel gondol ránk. Ha még mindig fennmaradt benne sértettség,harag irántunk. Ezt ma elmeséltem a gyermekeimnek is, erre a fiam rákérdezett:”és ha én nem gondolok negativan arra a lányra? Ha szeretettel elengedtem őt?” Véleményem szerint akkor nincs jelentősége az egésznek, hiszen a földön minden probléma forrása a szeretetlenségből fakad. Most egy rövid idézet a könyvből: ”A nők 7 évig hordozzák ezeket a fénylő szálakat,amelyek csak azután tünnek,vagy halványodnak el. De legtöbbször az történik, hogy amikor a 7.év már majdnem lejár,az egész hadseregnyi szál, a legelső férfitól az utolsóig, olyan izgatottá válik, hogy a nőt ismét a nemi közösülésbe hajszolja.

Ezután az összes szál újra életre kel erősebben, mint valaha, hogy tovább táplálkozzon a nő fényenergiájával újabb 7 évig. Ez egy soha véget nem érő körforgás.” Ha csak te magad ki nem akarsz ebből szállni! A régi mexicoi asszonyok ezt felismerve ilyenkor barlangokba vonultak (voltak,akik hónapokra, sőt, évekre), és a következő gyakorlattal engedték el a fénylő szálakat, mai nyelven szólva:a bennünk hagyott „chip”-eket. Felidézték a férfivel való találkozás első pillanatától az utolsóig mindazt az emlékképet, amit képesek voltak magukból előhivni.

És minél jobban belementek az emlékekbe, nyilván annál több jött elő. Én azt gondolom,a mai begyorsult világban egy-két óra alatt is meg lehet válni egy ilyen fény száltól, fontos a fókuszálni tudás,a csend (nincs közben mobilozás és TV,rádió a háttérben!) .Az egyszerü gyakorlatsor pedig a következő: szóval,megvan a fiú/férfi,akit el kivánsz engedni. Jobbra forditod a fejed,és amint szép lassan balra forditva arcodat , szivod be a levegőt ,elképzeled,hogy mindazt az energiát, amit nála hagytál,azt most visszaveszed. Amikor pedig balról jobbra forditva a fejed,szivod be a levegőt, elképzeled,hogy mindazt,amit tőle kaptál, szeretettel visszaadod neki. A szeretettel kulcsszó!Hiszen csakis szeretettel lehet bárkit is elengedni! Mindaddig,amig indulat van bennünk, harag, sértettség, rossz érzés, addig magunk csapoljuk a saját energiáinkat. És ezalatt az egyszerü légzőgyakorlat alatt szépen sorjában idézzük föl az emlékképeket, minaddig, amig úgy érezzük, már mindent földolgoztunk vele kapcsolatban. Éppen elég az elején tudatositani azt, hogy visszavesszük, illetve visszaadjuk az energiákat, mert ez magától beindul, azaz automatizálódik, ezek után elegendő az emlékekbe belemenni, s az elengedés, a megtisztulás mintegy magától történik. És ha úgy érezzük, már mindent fölhoztunk magunkból, ami igazán fontos volt ( Abszolút lehet érezni, amikor vége van a rituálénak ), akkor ezekután gondolatok és légzés nélkül gyorsan elforditjuk a fejünket jobbról balra, majd vissza,mintegy befejezve a gyakorlatot. (Ezt egyébként „seprő” mozdulatnak hivják.) Én amikor az első egynéhány férfit elengedtem,egy két és fél órás szakrális hányás jött rám, vagyis mindazt, amit nem tudtam megemészteni, kiadtam magamból. Szuper! Utána olyan megkönnyebbülést és energiatöbbletet éreztem,hogy szinte szárnyaltam. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy elfelejtjük az illetőt, vagy halványulni fognak az emlékek.

Ettől nem lesz senki amnéziás, az emékek épp úgy megmaradnak,csupán a negativ gondolatok általi energia-lecsapolás lehetősége szünik meg, és mindenkihez visszakerülnek a saját energiái. Ehhez hasonló elengedési gyakorlat egyébként a kineziológiában is található,tehát modern korunk is használja a légzőgyakorlaton alapuló elengedést. Ezt különösen azoknak a nőknek ajánlom, akik még nem vonzották be a társukat. Nagyon sok táboromba illetve lelki wellness-emre járó nőnek javasoltam már, és a nagy többségük arról számolt be, hogy a gyakorlat elvégzése után az illető férfi valamilyen úton-módon váratlanul megjelent az életében: vagy sms-t , emailt küldött, vagy valami közösségi portálon keresztül, vagy „véletlenül” összefutott vele az utcán. Meglátjátok,hatalmas energiát ad ,ha nincsenek bennünk rossz érzések mások iránt! Van választás! rolex submariner replica

Hajrá csajok,fel a mellel!

Soma Mamagésa