Ősi nőiségünket erősítő tábor Badacsonyban

Aug.12- 17. 5 éjszaka-6 nap

Csak nőknek, maximum 24 főre

Tizenéve, szinte főállásban foglalkozom nőkkel. Több ezer nőnek válaszoltam a leveleire, és hallgattam meg őket személyesen, illetve sok-sok női csoporttal való belső munka van a hátam mögött. Érzem, és értem a nőtársaimat, ráadásul sorsfeladatom a segítésük, ami által én magam is tisztulok, hiszen ezek a közösségi együttlétek egység élményt adnak, és nagyon komoly erőket hívnak be.

Az a nő, aki még nem tapasztalta meg az összekapcsolt női kör erejét, még nem is aktiválta igazán a benne rejlő ősi női erőt. A közös női sors- ami épp úgy ott van valamennyiőnk kollektív tudattalanjában, min egyéni létünkben- olyan erőket hoz föl, amiről tapasztalatból mondom: aki ezt még nem élte át, a saját erejét sem ismeri igazán.

A NŐKNEK A SAJÁT TESTÜKKEL VALÓ ÚJRA EGYESÜLÉSE KARMA GYORSÍTÓ ÉS GYÓGYÍTÓ HATÁSÚ AZ EGÉSZ FÖLDNEK. http://ujegyensuly.hu/szex/a-noknek-a-sajat-testukkel-valo-ujra-egyesulese-karma-gyorsito-es-gyogyito-hatasu-az-egesz-foldnek

A nő öröme és önmaga szeretete nem csak önmagát gyógyítja és a környezetét, de még az anyaföldet is. Továbbmegyek: az ÚJ NŐ legfőbb feladata kiállni önmaga mellett, mert – még egyszer hangsúlyozom - ez gyógyítja az anyaföldet is. A Tiszta szex című könyvemben részletesen írok arról, hogy minden ma élő nő méhének az állapota megegyezik az anyaföld pillanatnyi állapotával. Nem utópiának gondolom, ha minden nő megkapná azt, amire lelke-és teste mélyén vágyik, ez a bolygó paradicsom lenne.

Ehhez a következőkön fogunk dolgozni, illetve a következőkre lehet számítani ebben a hat napban:

Az idei táboromban a vendégem lesz egy napra egy nagy tudású barátom, Kalászi Gábor, akitől korábban a holografikus kezelést tanultam, most pedig a katakter tréningjére járok. http://ujegyensuly.hu/szerzo/kalaszi-gabor

Ezen az egy napon délelőtt a bennünk élő karakterekkel dolgozunk, délután pedig együtt csináljuk a holografikus kezelést, ami egy nagyon különleges és intenzív módszer arra, hogy az előző életekből hozott, felszínre jönni tudó és kívánó sebeket tisztítsuk. Ezt én korábban egyedül csináltam, de többet ezt egyedül nem vállalom, így ez egy rendhagyó alkalom lesz.

(No és Balaton, nappali és éjszakai fürdőzés az ország egyik leggyönyörűbb helyén.)

Szeretettel várok minden felnőttkorú nőtársamat, aki nyitott erre a közös teremtésre, és arra, hogy hogy fejlődjön az önszeretetben, és a nőiségében való kiteljesedésben.

Ez a 6 nap tele lesz gyakorlatokkal, megélésekkel, amikből jó néhány technikát haza is vihettek.

 (Ez a „normál” vegetáriánus, vagy húsos étkezést foglalja magában, akinek külön igényei vannak – vegán, paleo, glutén mentes, stb…) az előre jelzi, és ezt pluszban fizeti.)

Jelentkezni a "Jelentkezési lap" kitöltésével tudsz.

Mindenkit szeretettel várok!

Soma Mamagésa

 

A helyszínről bővebben: http://szeremleyvendeghaz.hu/