Június 19-20-21.-ét. 2éj/3 nap, maximum 46 fővel

 

Bálványoson, fél-nomád körülmények között 3 napos elvonulás:

Ősi nőiségünket erősítő kurzus méh tisztító szertartással egybekötve

 

Évek óta ígérgetem és vágyom, hogy a méh tisztító szertartást a természetbe elvonultan élhessem meg pár tucat nőtársammal.

Tudom, hogy elementáris élmény lesz.

Először a körülményekről: csodaszép helyen leszünk: https://szellosret.hu/taborhelyszin/https://www.facebook.com/SzellosRet/

Ide a sátor és egyebek cipelése miatt kocsival érdemes jönni. Ha neked nincs autód, akkor írj nekünk, és összekapcsolunk a többi jelentkezővel, biztos lesz, aki elhoz.

Van zuhanyzó és WC, és a járványra való tekintettel mindenkinek a saját sátrát kell hoznia. Egy sátorban egy ember alhat, kivéve ha egy háztartásban élnek. 46 fő a maximum, és reggeltől-estig (az ebéd utáni kis megszakítással, amikor sziesztázunk) végig együtt leszünk, ahogy a közösség áramlása azt kívánja. Ekkor lesz a nyári napforduló 20-án, 21-én pedig (08:41-kor) Rák Újhold, amikor a legjobb új dolgokat elkezdeni.

 

Úgyhogy ez mágikus időszak a számunkra!

Az a nő, aki még nem tapasztalta meg az összekapcsolt női kör erejét, még nem is aktiválta igazán a benne rejlő ősi női erőt. A közös női sors- ami épp úgy ott van valamennyiőnk kollektív tudattalanjában, min egyéni létünkben- olyan erőket hoz föl, amiről tapasztalatból mondom: aki ezt még nem élte át, a saját erejét sem ismeri igazán.

 

A NŐKNEK A SAJÁT TESTÜKKEL VALÓ ÚJRA EGYESÜLÉSE KARMA GYORSÍTÓ ÉS GYÓGYÍTÓ HATÁSÚ AZ EGÉSZ FÖLDNEK. http://ujegyensuly.hu/szex/a-noknek-a-sajat-testukkel-valo-ujra-egyesulese-karma-gyorsito-es-gyogyito-hatasu-az-egesz-foldnek

 

 A nő öröme és önmaga szeretete nem csak önmagát gyógyítja és a környezetét, de még az anyaföldet is. Továbbmegyek: az ÚJ NŐ legfőbb feladata kiállni önmaga mellett, mert – még egyszer hangsúlyozom - ez gyógyítja az anyaföldet is. A Tiszta szex című könyvemben részletesen írok arról, hogy minden ma élő nő méhének az állapota megegyezik az anyaföld pillanatnyi állapotával. Nem utópiának gondolom, ha minden nő megkapná azt, amire lelke-és teste mélyén vágyik, ez a bolygó paradicsom lenne.

 

 Ehhez a következőkön fogunk dolgozni, illetve a következőkre lehet számítani ebben a két és fél napban:

 

 Összekapcsolódás az anyafölddel, megtanuljuk, hogyan töltsük a teremtő erőnkért való energia központunkat. (Végre a természetben, a földön ülve, állva!)

 

Szertartások, az első, amiben megteremtjük a tisztító-gyógyító-támogató teret (behívjuk az elemek, Földanya, Szűzanya és égi segítőink támogató erejét)

 

Méh tisztító szertartás – erről a korábbi méh tisztító szertartásaimban olvashatsz, és kérlek is, hogy olvass: http://www.somamamagesa.hu/kurzusok/mehtisztito-szertartas-7

 

Női szerepeink tisztázása és integrálásának megsegítése

 

Az anyánk és női őseink támogató erejének a behívása

 

Megnyílás a szexualitásban való szintlépésre

 

 

Közös éneklés, mantrázás, táncolás

 

Öröm és játék, hiszen a bennünk élő örök gyerek nélkül megélése nélkül nem élhetünk teljes életet http://ujegyensuly.hu/onismeret/belso-gyermek-esszencia

 

 Szeretettel várok minden felnőttkorú nőtársamat, aki nyitott erre a közös teremtésre, és arra, hogy hogy fejlődjön az önszeretetben, és a nőiségében való kiteljesedésben.

 

Nem tudlak fogadni, ha:

Diagnosztizáltak nálad az önismereti munkát kizáró mentális zavart, megbetegedést (pl. személyiségzavar, hangulatzavar, szorongásos megbetegedés, kényszerbetegségek, szuicid hajlam stb.), gyógyszeres pszichoterápiás kezelés alatt állsz, vagy más erős tudatmódosító szert sem szedsz.

 

Ez a 2 és fél nap tele lesz gyakorlatokkal, megélésekkel, amikből jó néhány technikát haza is vihettek.

Jelentkezni a "Jelentkezési lap" kitöltésével tudsz.

 

Szeretettel várok minden nagykorút, aki nem áll pszichiátriai kezelés alatt. 

 

Soma Mamagésa (Ayna)