Ősi nőiségünket erősítő kurzus a Pilisben

Május 3-4-5

Csak nőknek, maximum 20 főre

Tizenéve, szinte főállásban foglalkozom nőkkel. Több ezer nőnek válaszoltam a leveleire, és hallgattam meg őket személyesen, illetve sok-sok női csoporttal való belső munka van a hátam mögött. Érzem, és értem a nőtársaimat, ráadásul sorsfeladatom a segítésük, ami által én magam is tisztulok, hiszen ezek a közösségi együttlétek egység élményt adnak, és nagyon komoly erőket hívnak be.

Az a nő, aki még nem tapasztalta meg az összekapcsolt női kör erejét, még nem is aktiválta igazán a benne rejlő ősi női erőt. A közös női sors- ami épp úgy ott van valamennyiőnk kollektív tudattalanjában, min egyéni létünkben- olyan erőket hoz föl, amiről tapasztalatból mondom: aki ezt még nem élte át, a saját erejét sem ismeri igazán.

A NŐKNEK A SAJÁT TESTÜKKEL VALÓ ÚJRA EGYESÜLÉSE KARMA GYORSÍTÓ ÉS GYÓGYÍTÓ HATÁSÚ AZ EGÉSZ FÖLDNEK. http://ujegyensuly.hu/szex/a-noknek-a-sajat-testukkel-valo-ujra-egyesulese-karma-gyorsito-es-gyogyito-hatasu-az-egesz-foldnek

A nő öröme és önmaga szeretete nem csak önmagát gyógyítja és a környezetét, de még az anyaföldet is. Továbbmegyek: az ÚJ NŐ legfőbb feladata kiállni önmaga mellett, mert – még egyszer hangsúlyozom - ez gyógyítja az anyaföldet is. A Tiszta szex című könyvemben részletesen írok arról, hogy minden ma élő nő méhének az állapota megegyezik az anyaföld pillanatnyi állapotával. Nem utópiának gondolom, ha minden nő megkapná azt, amire lelke-és teste mélyén vágyik, ez a bolygó paradicsom lenne.

Ehhez a következőkön fogunk dolgozni, illetve a következőkre lehet számítani ebben a három napban:      

     Összekapcsolódás az anyafölddel, megtanuljuk, hogyan töltsük a teremtő erőnkért való energia központunkat. (Ráadásul ezt a Pilisben, ami erő-hely.)

-              Szertartások, az első, amiben megteremtjük a tisztító-gyógyító-támogató teret, és behívjuk a támogató Erőket.

-              Női szerepeink tisztázása és integrálása

-              Az anyánk és női őseink támogató erejének a behívása

-              A hitrendszerekből és a kollektívből hozott programok tisztítása

-              Megnyílás a szexualitásban való szintlépésre

-              Önelfogadás, önszeretet rituálé

-              Öröm és játék, hiszen a bennünk élő örök gyerek nélkül megélése nélkül nem élhetünk teljes életet 

http://ujegyensuly.hu/onismeret/belso-gyermek-esszencia

http://ujegyensuly.hu/onismeret/hogyan-fernek-el-a-bennunk-elo-istennok-a-noi-szerepek-integralasa-hogy-teljes-eletet-elhessunk

http://ujegyensuly.hu/onismeret/bennunk-elo-istennok-es-noi-szerepek-2-resz-rajzolj-magadnak-uj-eletet (Ez csak érintőlegesen, részletesebben a nyári táborban Badacsonyban)

-              Ezáltal női szerepeink tisztázása és integrálása

-              Az anyánk és női őseink támogató erejének a behívása

-              A lelkünk útjáról hozott női sebek tisztítása

-              Megnyílás a szexualitásban való szintlépésre

-              Öröm és játék, hiszen a bennünk élő örök gyerek nélkül megélése nélkül nem élhetünk teljes életet http://ujegyensuly.hu/onismeret/belso-gyermek-esszencia

Szeretettel várok minden felnőttkorú nőtársamat, aki nyitott erre a közös teremtésre, és arra, hogy hogy fejlődjön az önszeretetben, és a nőiségében való kiteljesedésben.

Ez a 3 nap tele lesz gyakorlatokkal, megélésekkel, amikből jó néhány technikát haza is vihettek.

Jelentkezni a "Jelentkezési lap" kitöltésével tudsz.

 

Mindenkit szeretettel várok!

Soma Mamagésa

A helyszínről bővebben: https://kelemenmajorsag.hu/hu/