Három napos elvonulás Dobogókőn, melynek témája:

Önszeretet-kapcsolódás- a szív tér nyitása

Közel tíz éve dolgozok csoportokkal, és 1-2 éve érzem azt, hogy most már annyi eszköz van a kezemben, hogy úgy tudok velük játszani (igen, az intuitív játékosság nagyon fontos), mint mondjuk egy jól begyakorolt jazz standardban, mikor improvizálok. Ezekben a csoportos együttlétekben a hangszerek maguk az emberek, és az a csodálatos, amikor egyszer csak létrejön az az "összhangzás" (egymásra hangolódás), amiben egymásban feloldódva átéljük az egység élményt. Ez olyan állapot, ahol elindulnak az öngyógyító folyamatok, és az elfogadás melegségében elkezdenek leolvadni a kimondott és ki nem mondott szégyenek, bűntudatok, és a félelem helyett kinyújtózik a remény és a szeretet. Ebben a belső tűzben elég, amiből már elég. És ezt csak közösségben lehet megélni. Valójában önző módon leginkább ez az, amiért az egészet csinálom.

Ezen a hétvégén kifejezetten és kiemelten a szeretet-önszeretet, és ennek kapcsán az egymáshoz kapcsolódás lesz a fókuszban. Ez idő alatt közel két ezer emberrel dolgoztam együtt, tapasztalatból mondom: a világhoz, embertársainkhoz való kapcsolódás kulcsa önmagunk szeretete, egyáltalán a szeretni tudás. Ahogyan a test tápláléka az étel és ital, a léleké a szeretet. Már lassan közhely az, hogy két útjelzőnk van: a szeretet és a félelem, de igaz. Ez alatt a néhány nap alatt felépítek egy olyan teret, ahol megtapasztalhatjuk az elfogadást, ezáltal az egymásban való feloldódást, azt, hogy milyen úgy együtt lenni, hogy nem kell másmilyennek lenni, mint amilyenek vagyunk. Ahhoz pedig, hogy ez kinyíljon, szükség van egy olyan biztonságos térre, ahol a jelenlevők elengedhetik a kontrollt, és kinyílhatnak.

Amennyire ebben a 2 és fél napban lehet, felismerjük és pucoljuk a múltból hozott sebeket, és nyitjuk a szív teret, (amihez Dobogókő mágikus helyszín), hogy egyre inkább képesek legyünk meglátni azt, hogy épp úgy vagyunk jók, ahogyan vagyunk, és hogy valójában minden értünk való. Ez nagyon felszabadító, minden túlzás nélkül mondhatom, eufórikusan szoktak a hétvégéimről távozni az emberek. Viszont ahhoz, hogy ezt az energiaszintet tartsuk, illetve az itt megszerzett élményeket integráljuk, ahhoz otthon is végzendő gyakorlatokat kapnak a részvevők.

Illetve a másik nagyon fontos információ, amit szeretnék még átadni ebben a pár napban, hogy rávilágítsak arra, hogy mennyire meghatározóak a gondolataink, hitrendszereink.

Hogyha a korlátozó hitrendszereinket, hiedelmeinket, belénk égett mintáinkat, ideológiáinkat elhagyjuk, illetve kitisztítjuk, akkor azzal együtt jön a többi.

Ezalatt azt értem, hogy ha a hitrendszert elengedjük, akkor fokozatosan gyógyulnak az egymásra épülő rétegek: a gondolati test, majd az érzelmi test, majd az energia test (cselekvések szintje), és nyilván a fizikai test. Hiszen mennél magasabb rétegben dolgozunk, annál több szintet érintünk vele. (A gondolataink meghatározzák az érzéseinket, azok hatnak a cselekedeteinkre, és mindez a fizikai testre is.)

Sok-sok gyakorlatra, belső utazásra, intenzív megélésekre, ráébredésekre, és az önszeretetben való szintlépésre számítsanak a jelenlevők.

A kurzus díja tartalmazza a foglalkozások árát, és teljes ellátást (napi háromszori étkezéssel) Dobogókőn a Walden Hotelben. (http://waldenhotel.hu/)

A maximális csoportlétszám: 36 fő.

Érdeklődni az asszisztensemnél, Érsek Editnél lehet: info@somamamagesa.hu, +36305603606

Mindkét nemet szeretettel várom!

 

Soma Mamagésa