Három napos elvonulás Dobogókőn, melynek témája:

Önszeretet-kapcsolódás- a szív tér nyitása

8.éve tartok hétvégi kurzusokat, táborokat, melyek folyamatosan bővülnek, változnak – mint minden.

Eljött az ideje, hogy kifejezetten és kiemelten a szeretet-önszeretet, és ennek kapcsán az egymáshoz kapcsolódás legyen a fókuszban. Ez idő alatt több, mint ezer emberrel dolgoztam együtt, tapasztalatból mondom: a világhoz, embertársainkhoz való kapcsolódás kulcsa önmagunk szeretete, egyáltalán a szeretni tudás. Ahogyan a test tápláléka az étel és ital, a léleké a szeretet. Már lassan közhely az, hogy két útjelzőnk van: a szeretet és a félelem, de igaz. Ez alatt a néhány nap alatt én felépítek egy olyan teret, ahol megtapasztalhatjuk az elfogadást, ezáltal az egymásban való feloldódást, azt, hogy milyen úgy együtt lenni, hogy nem kell másmilyennek lenni, mint amilyenek vagyunk. Ahhoz pedig, hogy ez kinyíljon, szükség van egy olyan biztonságos térre, ahol a jelenlevők elengedhetik a kontrollt, és kinyílhatnak.

A szív térből pucoljuk a múltból hozott sebeket, és nyitjuk, hogy egyre inkább képesek legyünk meglátni azt, hogy épp úgy vagyunk jók, ahogyan vagyunk, és hogy valójában minden értünk való. Ez nagyon felszabadító, minden túlzás nélkül mondhatom, eufórikusan szoktak a hétvégéimről távozni az emberek. Viszont ahhoz, hogy ezt az energiaszintet tartsuk, illetve az itt megszerzett élményeket integráljuk, ahhoz otthon is végzendő gyakorlatokat kapnak a részvevők.

Mindezt egy olyan térben tesszük, ami ezt kifejezetten segíti, táplálja.

Illetve a másik nagyon fontos információ, amit szeretnék még átadni ebben a pár napban, hogy rávilágítsak arra, hogy mennyire meghatározóak a gondolataink, hitrendszereink.

Hogyha a korlátozó hitrendszereinket, hiedelmeinket, belénk égett mintáinkat, ideológiáinkat elhagyjuk, illetve kitisztítjuk, akkor azzal együtt jön a többi.

Ezalatt azt értem, hogy ha a hitrendszert elengedjük, akkor fokozatosan gyógyulnak az egymásra épülő rétegek: a gondolati test, majd az érzelmi test, majd az energia test (cselekvések szintje), és nyilván a fizikai test. Hiszen mennél magasabb rétegben dolgozunk, annál több szintet érintünk vele. (A gondolataink meghatározzák az érzéseinket, azok hatnak a cselekedeteinkre, és mindezt a fizikai testre is.)

A kurzus díja: 50 ezer ft, mely tartalmazza a foglalkozások árát, és teljes ellátást (napi háromszori étkezéssel) Dobogókőn a Walden Hotelben. (http://waldenhotel.hu/)

A maximális csoportlétszám: 36 fő.

Érdeklődni az asszisztensemnél, Érsek Editnél lehet: tel: 06-30/560-36-06  

Email: info@somamamagesa.hu

Mindkét nemet szeretettel várom!

 

Soma Mamagésa