Önismereti, önbizalom és belső erő fejlesztő kurzus

 

Ezen a péntek-szombat-vasárnapi hétvégén a fókuszban az önbizalom és belső erő fejlesztése áll, amihez elengedhetetlen az önismeret. Önmagunk megismerésének két nagy útjelzője a félelem és a szeretet. Így tudatosan olyan helyzeteket fogok teremteni, ahol – természetesen biztonságos, elfogadó körülmények között- saját magunkkal szembesülhetünk. A szégyeneinkkel, félelmeinkkel, másoknak való megfelelni akarásunkkal való szembenézés hatalmas belső erőket képes felszabadítani. Ez ahhoz is hozzásegít, hogy mindenki egyre inkább a saját életét élje.

Emellett (és ezzel összefüggésben) dolgozunk az önbizalmunkon és önmagunk szeretni tudásán, ami mindennek az alapja. Ez fogja meghatározni az emberi kapcsolatainkat, a munkánkat, az élet élvezni tudását, az egészségünket. Pontosan addig érünk, ameddig az önbizalmunk ér. Ha nincs elég önbizalmunk, vagyis nem szeretjük magunkat eléggé, nem is járhatjuk a saját utunkat.

Egy hétvége igen kevés, de mivel extra intenzív lesz, ezért biztosan tudom, hogy mindenki fog kapni egy löketet, és egy útmutatást, hogyan és merre tovább.

A belső munkát különféle eszközökkel érem el, amiket az elmúlt években a leghatékonyabbnak tartottam. Több, mint tíz éve dolgozok csoportokkal, és 3-4 éve érzem azt, hogy most már annyi eszköz van a kezemben, hogy úgy tudok velük játszani (igen, az intuitív játékosság nagyon fontos), mint mondjuk egy jól begyakorolt jazz standardban, mikor improvizálok. Ezekben a csoportos együttlétekben a hangszerek maguk az emberek, és az a csodálatos, amikor egyszer csak létrejön az az "összhangzás" (egymásra hangolódás), amiben egymásban feloldódva átéljük az egység élményt. Ez olyan állapot, ahol elindulnak az öngyógyító folyamatok, és az elfogadás melegségében elkezdenek leolvadni a kimondott és ki nem mondott szégyenek, bűntudatok, és a félelem helyett kinyújtózik a remény és a szeretet. Ebben a belső tűzben elég, amiből már elég. És ezt csak közösségben lehet megélni. Valójában önző módon leginkább ez az, amiért az egészet csinálom.

 

Ehhez a következőket vetem be:

 

Programozott tér – erről majd szóban

 

Testmunka -- mennyire mersz, tudsz szabadon mozogni és kapcsolódni a többiekhez?

 

Hangfürdő – ki mered-e engedni a hangod? Tudsz-e vele játszani? (Ezt a helyzet határozza meg, hogy lesz-e.)

 

Meditáció – ahhoz, hogy mélyebbre menjünk, elengedhetetlen a kontroll nélküli állapot, az ősbizalom megteremtése, amiben akár a saját sejtjeinkkel is kommunikálhatunk.

 

Transzlégzés vagy transzmeditáció

 

Párokban való munka – egy másik ember szemében láthatjuk meg igazán magunkat, de azt is megtanuljuk, hogy minden külső visszajelzéstől függetlenül tisztában legyünk az értékeinkkel

 

OH kártyázás- Asszociációs kártya, ami segít mélyebb, rejtett információk felhozatalára. http://www.oh-kartya.hu/

 

Izgalmas, játékos, és erőt adó önismereti Workshop lesz ez is.

 

Kiknek ajánlom a kurzust, miben segíthet?

 

- Azoknak, akik úgy érzik, megrekedt az életük, szükségük van egy nagyobb energia löketre.

 

- Akik szeretnék a blokkjaikat oldani, és szeretnének felszabadultabbak lenni.

 

- Akik szeretnének jobban megnyílni a többi ember fele.

 

- Akik szeretnének az önbizalmukban fejlődni, és szeretnének magabiztosabbak, lazábbak lenni.

 

- Akik egy izgalmas, önismereti kalandra vágynak.

 

- Akik szeretnének hazavinni olyan technikákat, ami által napról-napra egyre inkább a saját életüket élhetik.

 

- Akik szeretnének önismeretre nyitott emberekkel kapcsolódni, szórakozni, töltődni.

 

- Akik szeretnének az önszeretetükben, önmaguk elfogadásában fejlődni.

 

- Akiket érdekelnek a mágikus, teremtő technikák.

 

Hazavihető technikákat is adok, hogy tudjanak otthon is dolgozni magukon a jelenlevők.

 

Szeretettel várok minden felnőtt korú érdeklődőt, (tehát nem csak nőket), aki nem áll pszichiátriai kezelés alatt.

Létszám: maximum. 20 fő.

Amennyiben bármilyen problémád akadt, vagy nem online szeretnél jelentkezni, kérem keress bizalommal az asszisztensemnél, Kuchta Annamarinál.

info@somamamagesa.hu 

06-30/560-36-06

 

Minden jót: Soma Mamagésa