Nyári táborok 2016 Badacsony

 

Az idei táborokat is a festőien szép panorámájú és igényesen, izgalmasan kialakított belső terű Szeremley Vendégházban tartjuk meg.( www. http://szeremleyvendeghaz.hu )

A maximális csoportlétszám: 28 fő

További részleteik miatt Érsek Editnél  lehet érdeklődni: info@somamamagesa.hu, +36305603606

 

 

II.tábor: Női csoport – Aug.5-10-ig (5 éjszaka 6 nap)

       Címe:  Hogyan élvezhetjük és élhetjük meg még inkább azt, akik vagyunk?

Ahogyan a címe is jelzi, ennek az 5 éjszaka 6 napos tábornak a célja az, hogy elkezdjük magunkat felszabadítani, felvállalni, napról-napra jobban elfogadni, felismerni és megélni az egyéniségünk adta lehetőségeket önmagunk és a világ örömére. Ehhez tisztázni kell a szerepeket, feladatokat, hogy azt válasszuk, amire valóban szükségünk van. Képessé kell válnunk arra is, hogy napról-napra egyre inkább a saját életünket éljük, vagyis felismerjük azt is, ami nem a miénk.

Mit jelent az, hogy „még inkább megélni azt, akik vagyunk?” Azt, hogy a saját lelkünkkel kapcsolatba lépve ismerjük föl a valós vágyainkat, terveinket, szükségleteinket, értékeinket, és ezzel minél szabadabban, bátrabban és hatékonyabban éljünk is. Ehhez elengedhetetlen a lélek kapcsolat (ehhez olyan meditációs technikákat mutatok, melyek hazavihetőek) és az, hogy kellőképpen „le legyünk földelve.” Hiszen mi vagyunk a „létra Föld és Ég között”, így csak akkor tudjuk megvalósítani a hozott, kapott terveinket, ha megvan az anyaggal, anyafölddel, anyagi világgal is a kapcsolatunk.

Új nő van születőben. A XXI. század nyitott, rugalmas, dinamikus női már nem csak szemlélői egy kitalált hitrendszernek, kapcsolati és szerepmintáknak, hanem résztvevői és formálói is.

Vagyis az, hogy hogyan tudunk együtt, egymás mellett élni, az rajtunk múlik.

Ennek a legfőbb értékei, tartópillérei: szeretet és önszeretet, megértés, önérdekek felismerése és érvényesítése, önmegvalósítás, szárnyaló kreativitás, életöröm, adás-kapás egyensúlya, az egyéni lét élvezete, az egyéniség felismerése és kibontása.

Mint minden táboromban, itt is rengeteg gyakorlat, megélés, izgalmas intenzív belső munka lesz, ami mindezt segíti.

Két vendégem lesz a táborban: Németh Lóránd, pszichológus és Fodor Józsa mozgásterapeuta. Ők egy egész napra a vendégeim lesznek. Lóránd nevéhez fűződik az OH kártya, ő hozta be hazánkba a kártya használatát. Még a tavalyelőtti őszi Evernessen fedeztem fel a minden túlzás nélkül mondhatom: fantasztikus OH kártyákat, amik játékos módon, de mégis intenzív belső munkával segítenek abban, hogy a tudattalanban levő információkat felszínre hozzák, megmutassák nekünk, hogy adott kérdéshez kötve mi van bennünk, és merre induljunk el. Nem csak az önismeretben segítettek és segítenek ezek a kártyák (amikből 5 paklival meg is vettem, rendszeresen használom őket, sőt, voltam már egy egy napos OH kártya instruktori képzésen is), de sok mindenben meg is erősítettek. És mindezt úgy tették, hogy "csupán" a saját asszociációimra kellett építenem. Vagyis saját magam segítője vagyok a kártyák által.

További információ az OH kártyáról:

http://www.oh-kartya.hu/

Izgalmas, játékos, és erőt adó önismereti tábor lesz ez is.

(Azt, hogy vegetariánus, vegán, vagy húsos étkezést választ valaki, egyéni egyeztetés eredménye.)