Az ÚJ NŐ születése – méh tisztító szertartással egybekötve

3 napos kurzus 

 

Tudom, látom, tapasztalom, hogy ÚJ NŐ, és persze ÚJ FÉRFI, ÚJ EMBER van születőben.  Mi vagyunk az első fecskék, akik tömeges elkezdtük már lebontani a patriarchális korszak maradványait (még van bőven), és elkezdtük magunkat egyre több szinten tisztítani.

 
Két és fél napos kurzusommal az a célom, hogy segítsek nőtársaimnak felismerni azokat a lejárt hitrendszereket, mintákat, amik akadályozzák őket abban, hogy napról-napra egyre inkább a saját életüket éljék, és hogy a tisztulást több szinten megsegítsem. Hiszem, sőt tudom: mennél több boldog nő lesz a világban, mindenkinek annál jobb lesz itt a földön. A XXI.századi tudatos nő tudja, hogy muszáj tennie magáért. 
2014 novemberében kezdtem el a méh tisztító szertartásaimat, aminek megtapasztaltam a hatékonyságát, erejét. A két és fél napos tisztulás fókuszában a szombati egész napos méh tisztítás áll. A méhünk tisztasága nem csak a fizikai szintű teremtő erőnkkel van kapcsolatban. 
 
Ahogyan a Tiszta szex c. könyvem végén is írtam róla, az összes férfi energetikai lenyomata, akivel valaha is szexuális kapcsolatot létesítettünk ott marad a méhünkben. Az ősi mexicoi asszonyok úgy tartják, hogy minden férfi, aki valaha belénk élvezett, egy energetikai szálat hagy bennünk, amin keresztül összeköttetésben marad velünk. Nyilván valamennyien össze vagyunk egymással kötve, de akit, akiket ezen a fizikai szinten is beengedtünk magunkba, még inkább. Úgy tartják, hogy az elválás után a férfi tovább csapolhatja az energiánkat (mivel mi vagyunk a kehely, a befogadó), amennyiben szeretetlenül gondol ránk. Ezek az energetikai lenyomatok viszont kitisztíthatóak. Ezt azért tesszük, hogy visszavegyük (szeretettel) a saját energiánkat, autonómiánkat.
De nem csak ezt fogjuk tisztítani. Ott van bennünk minden szexuális bántalmazás és bűntudat, szégyen, amit mi és a női felmenőink valaha is elszenvedtünk. Ez nem csak a lelkünkben, tudat alatti programjainkban van jelen, hanem a testünk /méhünk, petefészkünk, hüvelyünk/ is tartalmazza annak lenyomatát. Ahogyan minden szeretkezését.
 
Ahhoz, hogy kiteljesedhessünk nőiségünkben, hogy a gyönyörben szintet lépjünk, fontos, hogy a bennünk levő blokkokat, sebeket tisztítsuk.
Ősidők óta úgy tartják, hogy a földünk jelenlegi állapota megegyezik minden ma élő nő méhének az állapotával. („Amint kint, úgy bent, amint lent, úgy fent.”) Saját méhünk tisztítása visszahat az anyaföldre is. A szertartás során ezt is átéljük.
Elengedhetetlen a női létünk teljességéhez, hogy megtapasztaljuk a támogató női közösség erejét, amiben megmerítkezve az egyén is erősödik.
 
A kurzus díja tartalmazza a foglalkozások árát, szállást és a teljes ellátást (napi háromszori étkezéssel).
 
A maximális csoportlétszám: 36 fő.
 
Érdeklődni az asszisztensemnél, Érsek Editnél lehet: tel: 06-30/560-36-06  
 
Email: info@somamamagesa.hu
 
 
Soma Mamagésa