A lélek felkészítése a téli napfordulóra és az év lezárására

 

Fontos tudatosítanunk, hogy az ember és a Föld teljes analógiában van egymással. https://www.ujegyensuly.hu/helyem-a-vilagban/az-ember-a-mikrokozmosz-ami-teljes-mertekben-megegyezik-a-folddel

És most, hogy a sötét napok egyre hosszabbak, úgy tud segíteni ez az időszak a belső sötétségek, árnyékok meglátására, fénybe borítására, felszínre hozatalára, tisztítására. Az segíti a legjobban magát, aki együttműködik a természet ritmusával.

https://www.ujegyensuly.hu/onismeret/a-karacsony-elotti-idoszak-fo-uzenete

Közeledik a téli napforduló, erre az időszakra tették a keresztények a karácsonyt, képletesen Jézus születésének a napját. (A valódi születésnapja még most is vitatott, de ettől most tekintsünk el.) Ennek az ünnepnek az alapja az a konkrét tény, hogy az év legsötétebb napja elérkezik a csúcspontjára, és átfordulunk a sötétből a világosodásba, szimbolikusan: a sötétből a fénybe.

Ez idén december 22-én. ( Egészen pontosan 04:19-kor.) Ezen a napon lesz a leghosszabb az éjszaka és a legrövidebb a nappal. Innentől hosszabbak lesznek a nappalok egészen a következő napfordulóig 2020 június 20-ig.

Ez az egyik legjobb és legintenzívebb időszak a belső munkára.

Ahogy a sötét napok egyre hosszabbak, úgy tud segíteni ez az időszak a belső sötétségek, árnyékok meglátására, fénybe borítására, felszínre hozatalára, tisztítására. Már önmagában az, hogy szembenézünk azokkal a tulajdonságainkkal, amiket nem szívesen teszünk ki a kirakatba, (sőt, amiket a nagy többség soha meg sem néz magában) elindítja a tisztulást, (a „fényesedést”), hiszen tudatos szintre hozunk, szembenézünk vele, és ez már elindítja a változást.

A változáshoz nem elég a pozitív jövőkép, és az akarat túlmisztifikálása! El kell kezdeni szembenézni mindazzal, ami nem kényelmes, amit nem illik, vagy nem szokás a kirakatba rakni. És ami elengedhetetlen: tisztítani mindazt, amit optimális.

Ennek a napnak ez lesz az egyik fő célja, hogy tisztítsuk, elengedjük, ami prioritásban feljön, és előkészítsük a lelket a fény, és az új év új terveinek a fogadására, megvalósítására.

Ehhez nagyban hozzájárul az év végi összegzés, amit sokszor akaratlanul is megteszünk, mert érezzük, hogy valahogy ez dukál és illik az év végéhez.

Úgyhogy szeretettel várom mindazokat, akiket hív ez a belső munka.

November 20-án fogok megjönni egy olyan indiai utazásról, ahol szinte minden nap lesz szertartás egy helyi szvámi vezetésével. Nagyon sok szakrális helyet fogunk végigjárni, úgyhogy ez lesz az első alkalom, ahol megosztom az indiai erő-helyekről hozott energiákat, és új spirituális technikákat.

Kérlek, jól gondold át, hogy ezen időpont biztosan megfelelő-e neked, mert jelentkezéseddel lefoglalsz egy helyet.

Maximum létszám: 34 fő

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet, legkésőbb 2019.12.12-ig, érdeklődni pedig az asszisztensemnél Kuchta Annamáriánál  az info@somamamagesa.hu, tel: 06-30/560-36-06 elérhetőségeken.

Az előlegeket legkésőbb 2019.12.12-ig kell elutalni! A jelentkezés csak az előleg elutalásával válik véglegessé.

 

Szeretettel várok mindenkit, aki változni, elengedni, tisztulni, megújulni szeretne!

 

Soma Mamagésa (Spitzer Gyöngyi)

 

MI MINDENNEL ÉRDEMES KÉSZÜLNI ERRE A NAPRA?

 
 

AHOGY FENTEBB ÍRTAM, a változáshoz nem elég a pozitív jövőkép, és az akarat túlmisztifikálása! El kell kezdeni szembenézni mindazzal, ami nem kényelmes, amit nem illik, vagy nem szokás a kirakatba rakni. 

No de mi is ez? Mi az az árnyék-én? Mik azok a dolgok, amikkel érdemes szembenézni?

Ebben a videóban összefoglalom a lényeget: https://www.ujegyensuly.hu/onismeret/soma-mi-is-az-az-arnyek-en

És amit emelett FELTÉTLENÜL KÉREK, hogy olvass el, az Kalászi Gábor barátom írása az árnyékok típusairól:

https://www.ujegyensuly.hu/onismeret/hogyan-nezz-szembe-az-arnyekoddal

Ha mélyebb, hatékonyabb munkát szeretnél, akkor kérlek, készülj is erre az egy napra!

Gondold végig, és kulcsszavakkal írd le magadnak mindazt, amit ezek az árnyék típusok magaddal kapcsolatban fölhoznak benned:

Karakter árnyék

Párkapcsolati árnyék

Fel nem használt lehetőségek, meg nem történt események, meg nem élt élmények

Fájdalmas, kellemetlen vagy kudarcot hozó élmények

Az árnyék-én speciális területe a nosztalgiázás vagy az álmodozás.

Szexuális árnyék

Származási és neveltetési engedélyeink és tiltásaink

Kulturális, vallási vagy közösségi

 

Ennek a napnak ez lesz az egyik fő célja, hogy tisztítsuk, elengedjük, ami prioritásban feljön, és előkészítsük a lelket a fény, és az új év új terveinek a fogadására, megvalósítására.

 

Ehhez nagyban hozzájárul az év végi összegzés, amit sokszor akaratlanul is megteszünk, mert érezzük, hogy valahogy ez dukál és illik az év végéhez.

Ennek mentén a másik ajánlott „házi feladat” az, hogy írj egy listát arról, hogy év elején mi mindent reméltél, vártál, terveztél ettől az évtől (már ha egyáltalán volt ilyen – nagyon fontos, hogy totálisan őszinte legyél magaddal), illetve arról, hogy milyen külső és belső változásokat hozott ez az év – már ha hozott. (Mivel állandó változásban élünk, valamit mindenkinek hozott.)

Tehát ebben a két dologban várom az előzetes belső munkát. Mennél őszintébb és alaposabb vagy, annál többet fog adni ez a nap.

Az oltárhoz pedig kérlek hozz magaddal legalább egy szál (lehet több is) virágot, illetve ha szeretnéd, hogy tölts egy tárgyat (valamilyen kő, vagy ékszer, faragott tárgy, stb…), amibe belekerül ennek a napnak az energiája, hogy emlékeztessen téged erre a belső munkára, azt is hozd el magaddal.

 

Szeretettel várom mindazokat, akiket hív ez a belső munka.

(Mivel nem sokkal előtte jövök haza Indiából, ahol egy szakrális utazáson az utolsó 3 nap kivételével minden nap szertartáson veszek részt, biztos sok újat is magammal hozok.)

 

Nagyszerű felismeréseket hozó belső munkát kívánok mindenkinek!

 

Gyöngyi/Soma