A bennünk levő női és férfi energiák egyensúlya önmagunkon belül és emberi kapcsolódásainkban

 

Ennek a szépséges helyen levő (http://nairam.hu/ ) 5 éjszaka, 6 napos tábornak az a célja, hogy segítsük a saját egyensúlyunk megteremtését, megsegítését.  Ehhez fontosnak tartom, hogy jobban megérezzük, megértsük és tudatosítsuk magunkban, hogy mi mindenért felel a bal (férfi) agyfélteke, és mi mindenért a jobb (a női). Egyáltalán mit jelent az, hogy férfi és női energia? Mi a férfias és nőies működés, cselekvés, gondolkodás lényege? És hogy lehet mindezt tudatosan is felismerni, irányítani, hogy mikor melyikre van szükségünk, illetve hogyan kerülhetünk jobban egyensúlyba.

 

Cél a két egymást kiegészítő és egymásra ható minőség együttműködésének a megsegítése, hogy ezáltal is egyre inkább megvalósítsuk, megteremtsük a saját egyensúlyunk létrejöttét, hiszen mindent az egyensúlyunk határoz meg.

 

 Mindehhez elengedhetetlen a belső tartóoszlopunk (tengelyünk) megerősítése, illetve az üresség és az egység élmény átélése és megtapasztalása. Kurzusaim és táboraim egyik legnagyobb ajándéka ez - amire most még inkább ki vagyunk éhezve. Ebben az állapotban magától is elindulnak a test öngyógyító folyamatai, vagyis a belső egyensúly megteremtése.

Júliusban (szintén egy csodaszép helyen) volt egy zárt csoporttal egy 4 napos elvonulásom, ami annyira jines (lágy, puha, finom, erőlködés nélküli) volt, mint még soha egyetlen. Olyan gyakorlatok jöttek, gurultak ki végtelen puhasággal, amikbe csak belesüppedtünk.  Mélyről megéreztem azt, hogy mennyire elfáradtunk ebben a folyamatos rohanásban, elvárásban, teremtésben, presszionálásban, információ áradatban. Úgyhogy rengeteg feltöltő, jines gyakorlat lesz itt is. (Ebben a témában hadd ajánljam nektek ennek a könyvnek a 73.oldalán levő mandalát megnézni: https://mek.oszk.hu/00100/00116/00116.pdf - A könyv megírása óta már javult valamit a helyzet.)

 

 

Mivel a tábor célja a bennünk levő női és férfi energiák egyensúlya önmagunkon belül és emberi kapcsolódásainkban, ezért a következő témákra külön is kitérünk:

 

Mit jelent energetikai, illetve (arhetipikus) működési szinten férfinek és nőnek lenni?

Hogyan jelenik ez meg a párkapcsolatban, szexualitásban és emberi kapcsolódásainkban?

A petesejt és spermium dinamikája – mint a férfi- női működési mintázat alap modellje

Az irányító és befogadó dinamikájának szabad áramlása emberi kapcsolatainkban

A férfi és női működés nem egyenlő az alá és fölérendelt játszmával

A mindannyiónkat segítő női minőség (jelenleg ezen belül is kiemelten a kreativitás és intuivitás, illetve kontroll mentes állapotok) egyensúlyt segítő szerepe

Öngyógyító képességeink aktiválása

A mindannyiónkban ott élő „örök gyerek” elengedhetetlen fontossága

 

Egyensúlyi állapotunk létrejöttét sok-sok gyakorlat, meditáció és hazavihető technika fogja segíteni.

A következőkre számíthatsz:

 

 Összekapcsolódás az anyafölddel, megtanuljuk, hogyan töltsük a teremtő erőnkért való energia központunkat.

 

Indító szertartás, amiben megteremtjük az egyensúly létrejöttét és a bizalmat adni tudó támogató teret

 

Programozott tér – erről majd szóban

 

Testmunka – azért, hogy lazuljunk és szabadabban merjünk kapcsolódni a többiekhez, rajtuk keresztül magunkhoz (és fordítva)

 

Hangfürdő – hogy jobban ki merjük engedni a hangunkat, vagyis magunkat

Meditációk – ahhoz, hogy mélyebbre menjünk, elengedhetetlen a kontroll nélküli állapot, az ősbizalom megteremtése, amiben a saját sejtjeinkkel is fogunk kommunikálni

Érintések, aszerint, hogy hol tart a csoport az erre való nyitottságban (már most tudom, hogy nagy igény lesz rá…)

 

Transztánc vagy egész napos integrál családállítás Simonfi Etele által

 

Párokban való munka – egy másik ember szemében láthatjuk meg igazán magunkat, de azt is megtanuljuk, hogy minden külső visszajelzéstől függetlenül tisztában legyünk az értékeinkkel

 

OH kártyázás- Asszociációs kártya, ami segít mélyebb, rejtett információk felhozatalára. http://www.oh-kartya.hu/

 

Előadások és beszélgetések

 

Izgalmas, játékos, és erőt adó önismereti páros gyakorlatok.

 

 

 

Kiknek ajánlom a kurzust, miben segíthet?

 

 -Akár egyedülállóknak, akár pároknak, baráti társaságoknak.

 

-Azoknak, akik úgy érzik, megrekedt az életük, szükségük van egy nagyobb energia löketre.

 

- Akik úgy látják, gondolják magukról, hogy túlzottam férfiasan vagy nőiesen működnek, nincsenek egyensúlyban

 

- Akik túl sok időt töltenek az elméjükben

 

- Akik szeretnék a blokkjaikat oldani, és szeretnének felszabadultabbak lenni.

 

- Akik szeretnének jobban megnyílni a többi ember fele, és szeretnének nyitottabban, bátrabban kapcsolódni

 

- Akik szeretnének az önismeretükben fejlődni, és szeretnének magabiztosabbak, lazábbak lenni.

 

- Akik egy izgalmas, önismereti kalandra vágynak.

 

- Akik szeretnének hazavinni olyan technikákat, ami által napról-napra egyre inkább egyensúlyba kerülhetnek önmagukkal.

 

- Akik szeretnének önismeretre nyitott emberekkel kapcsolódni, szórakozni, a természetben töltődni.

 

- Akik szeretnének a belső stabilitásukban, ősbizalmukban fejlődni – hiszen ezek együtt járnak a belső egyensúlyi állapottal

 

 

 

Mindehhez nagyon fontos az öröm és a játék, hiszen a bennünk élő örök gyerek nélkül megélése nélkül nem élhetünk teljes életet http://ujegyensuly.hu/onismeret/belso-gyermek-esszencia

 

Én ikrek napjegyben születtem, mérleg az aszcensendensem, (dupla-dupla, dupla levegős jegy), egész életemben az egyensúly/ozás volt az egyik fő témám. 11 könyvem közül egyik (ha nem a…) fő művemnek az „Új egyensúly – Fordulópont a férfi és nő viszonyában” címűt tartom. A 4. éve meglevő ujegyensuly.hu oldalamat úgy hívom: a 3. gyermekem.

Eddig is mindent az egyensúlyozni tudásunk határozott meg (nem véletlenül hívja a kínai orvoslás a betegséget az egyensúlyból való kibillenésnek), de ez most még hatványozottabb.

Mindannyian érezzük, hogy nagyon intenzív a tempó, amiben vagyunk. „Begyorsult az idő, jön a mérföldes csizmák időszaka. A Schumann rezgések változása is ezt a gyorsulást mutatja. ” – idéztem most Kiss J.Zsolt nagyszerű asztrológus barátomtól.( https://www.ujegyensuly.hu/szerzo/kiss-jozsef-zsolt)

Ha bizonyos dolgokkal nem néztünk még szembe, akkor most muszáj lesz! De ha eljutottunk valameddig, most mélyebbre mehetünk.

Most globálisan is hatalmas átrendeződésben, új egyensúly megvalósításában vagyunk benne. (Ebben a témában nagyon tudattágító Rudiger Dahlke-nek ez a mandalája, korunk jin- jang energiáiról: 73.oldal: http://mek.oszk.hu/00100/00116/00116.pdf - 1984 óta ez azért már sokat javult, de még bőven van min dolgozni.)

Abban bízom, reménykedem, hogy néhány évtized múlva beáll a bolygónkon az új egyensúly, de ez csak úgy jöhet létre, ha bennünk egyénekben megvalósul ez.

https://www.ujegyensuly.hu/helyem-a-vilagban/az-ember-a-mikrokozmosz-ami-teljes-mertekben-megegyezik-a-folddel

Úgyhogy még nagyon sok a feladat, (totális paradigmaváltás van, és szinte minden szinten átstrukturálódás,), úgyhogy mindannyiónknak törekednünk kell az egyensúlyunk megtalálására.

 

Ahogy írtam: ez TÁBOR és nem fesztivál, hiába leszünk többtucatnyian. Ez azt jelenti, hogy mindig csak egy helyszínen zajlanak az események, előadások, workshopok, ahol mindenki – aki szeretne- jelen van. (Nyilván a programok opcionálisak, bár még ennyi fő esetében is segíti a közösséggé kovácsolódást és az egység-élmény létrejöttét, ha mindenki jelen van. )

 

A programok helyszíne a tágas, nyitott, ám fedett tér a természet közepén, amit „Szellő palotának” neveztek el. ( http://nairam.hu/nyari-taborok/termeink/  ) Így akár eső esetén is a szabadban tudunk lenni, ráadásul egy teljesen izolált helyen ( a pusztában), ahol csak mi leszünk.

A reggeli (opcionális) jóga mellett délután, a szabad időben akik szeretnének kis csoportban még külön jógázni (lesz választási lehetőség jines vagy jangos jógára), megválaszt(hat)ják, hogy ezen a gyönyörű területen belül ezt hol szeretnék csinálni.

 

 Minden túlzás nélkül egy meseszép helyszínen lesz a tábor- hála a gyönyörű és lelkes szakértelemmel gondozott kertért a holt Tisza partján, ahol kiépített fürdésre alkalmas terület, 2 kenu, 1 vizibicikli, medence és egyéb nyaraláshoz való nagyszerű dolog van.

 

 A tábor napirendje (mint nálam mindig), most is ez lesz:

MINDEN PROGRAM SZABADON VÁLASZTHATÓ

 Reggeli előtt jógázunk

8-9-ig: reggeli

9- 13-ig: délelőtti foglalkozás

13-14: ebéd

14- 16-ig: szabadidő, aminek része lehet akár a hely nagyszerű adottságainak a kihasználása (úszás, napozás, kenuzás, vizibiciklizés, a medencében lebzselés, stb...)

16-19-ig: délutáni foglalkozás

19-20-ig: vacsora

Az esték szabadok, kivéve aug.20-át a búcsú esténket - ami stílusosan az ország ünneplésével egybeesik. Ezen az estén mi is ünneplünk.

 

 Érkezés: 16-án 12 és 13.30 között. (14 órakor kezdek.)

Távozás: 21-én délben

 

Két vendéget hívok a következő napokra:

 

 18-án kedden délelőtt a férjemmel, Lőrincz Györggyel beszélgetek arról, hogy szerinte a kapcsolatunkban (30 éve vagyunk együtt), miként jelenik meg a férfi és női energia minőség, illetve miben látja a harmonikus együttlétünk titkát. A végén várjuk a kérdéseket.

19-én Simonfi Etele sámánnal fogok közösen transztáncoltatni, aki (igény szerint) hangfürdős révülést is csinál nekünk. Illetve lehetőség van az egész napos integrál családállításra is.

 https://www.ujegyensuly.hu/spiritualitas/a-samanok-bibliaja, https://www.facebook.com/simonfia

 

 A fennmaradó időkben végig én leszek veletek.

Szeretettel várok minden felnőtt korú érdeklődőt, aki nem áll pszichiátriai kezelés alatt.

 

A tábor árának egy része SZÉP KÁRTYÁVAL fizethető. (Még nem tudjuk mennyi, ez a létszámtól függ.)

Ha bármilyen okból a tábor elmarad természetesen visszautaljuk az előlegeket.

A lemondásra legkésőbb 20.08.07.-ig van lehetőség, ha ennél később mondod le, nem tudjuk visszafizetni az előleget.

A jelentkezés csak onnantól számít, hogy elutaltátok az előleget. (Ha csak emailben jön jelentkezés befizetés nélkül, azt nem tudjuk jelentkezésként kezelni, csak érdeklődésként.)

 

Az a nőtársam, aki hoz magával egy férfit, 15 ezer ft kedvezményben részesül. (Ha 2-t hoz, 30, ha 3-at 45 ezer ft kedvezményben, afölött már ugyanaz az ár.)

 

 

 

Teljes ellátás lesz (3-szori étkezés igények szerint). A gluténmentes és vegán étkezés plusz díja: 200,-Ft/fő/alkalom.

 

Ha valaki vonattal jön, van kisbusz, ami elhoz a helyre, melyben kb. 5 főt tudnak egyszerre szállítani, hogy ti is és a csomagok is kényelmesen elférjenek. Tábor előtt kell egyeztetnünk, hogy hány órára menjünk ki értetek a szajoli vasútállomásra. Ennek díja: 1.200,-Ft/fő.

 

A vendégek elhelyezése 2-3-4 ágyas szobákban történik.

 

Egyágyas elhelyezés esetén 3000,-Ft/fő/éj felárat számít fel a hely.

 

A szobákat érkezés napján 10:00 órától lehet elfoglalni, a távozás napján pedig 11:00 óráig, a területet pedig 12:00 óráig szükséges elhagyni.

 

A csomagoknak utolsó napon külön helyet biztosít a Szolgáltató. Az I/1-es és C6-os szobában található szobában légkondicionáló van, melynek használati díja: 1.000,-Ft/nap.

 

A szállás díja az ágyneműt és 1 db törölközőt tartalmazza, valamint napi egyszeri takarítást.

 

Hétközbeni ágynemű csere igény esetén annak díja 2.500,-Ft/fő/alk.

 

A szolgáltatás nem tartalmazza a szolgáltatás helyére és onnan visszautazás költségét. Ezek költségei egyéniek.

 

Odajutás: 47.16116, 19.50493

 

Ha bármilyen okból a tábor elmarad természetesen visszautaljuk az előlegeket.

 

Az előleget kérlek, hogy a következő számlaszámra utald, és írd be a megjegyzés rovatba, hogy Szajol. (Az előleg szó nem kell.)

A jelentkezésed csak az előleg befizetésétől van érvényben.

 

Nők 2000 Nyitott Kapu Közhasznú Alapítvány:

 

16200106- 11625236 jelzőszám

SWIFT/BIC: HBWEHUHB

Külföldről:

IBAN SZÁM: HU37 1620 0106 1162 5236 0000 0000