Loading...
KÖNYVEK

SOMA MAMAGÉSA KÖNYVESPOLCA

Válassz, majd kattints a kívánt könyvre több információért és vásárlási lehetőségekért

Ébresztő! - Soma Mamagésa levelei
Ébresztő! 2. - Soma Mamagésa újabb levelei
Nemek Igenje
Új egyensúly - Fordulópont a férfi és a nő viszonyában
Afrodiziákumok - Az érzékletektől az érzékiségig - vágykeltő receptjeim gyűjteménye

Tiszta Szex
Hogyan ne sárkányosodjunk el?
Öngyógyító könyv - Módszerek, technikák, gyakorlatok, szemléletek
Egységben önmagammal
Félelem nélkül - Az új nő születése

A ​harmónia mint döntés

Félelem nélkül - Az új nő születése
2017

A könyvről

,,Nemcsak hiszem, de tudom, látom, tapasztalom, hogy egy új korszak első fecskéi vagyunk. Paradigmaváltást élünk meg, olyan hatalmas változást, ami által új ember van születőben. Az új férfi és új nő már nem előre megírt szerepjátékokra és ebből adódó játszmákra, hatalmi drámákra vágyik, hanem őszinte, szeretetteli kapcsolódásokra, flow-ban levésre, kreatív és játékos önkifejezésre, önmegvalósításra, lélektől lélekig való, egymást emelő, tanító, segítő kommunikációra, és egymásban felolvadó egységélményekre. És legfőképpen, hogy a saját életét élje, és az legyen, aki ő maga..."
Soma Mamagésa új könyvében rávezet minket arra, hogy a félelem nélküli élethez, az ÚJ NŐ születéséhez belső úton keresztül juthatunk el, ezáltal egyre több önmagáért felelősséget vállaló, tenni és dönteni tudó, az életet élvezni képes, valóban felnőtt ember lesz világunkban. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy tisztuljunk, hogy merjük elengedni mindazt, amire már nincs szükségünk, hogy indulatok és belevetítések, torzítások nélkül tisztázzuk a szerepeinket, hogy elég bátrak legyünk ahhoz, hogy szembenézzünk a vágyainkkal és az árnyékainkkal, árnyékénünkkel, félelmeinkkel, azzal, amiben most vagyunk, és azzal, amiben majd szeretnénk lenni.
A Félelem nélkül lapjain Soma és vendégei, a téma kiváló, a legkülönbözőbb területekről érkezett szakértői, szociológusok, közgazdászok, politikusok, pszichológusok, művészek, nemcsak a nőiség és a nemek kapcsolatát járják körül, hanem nagyobb és ,,felsőbb" egységek felé tekintve Isten és a gyermek kérdését is.

Vásárlás
Alexandra Libri Bookline
Process Step1