Loading...
KÖNYVEK

SOMA MAMAGÉSA KÖNYVESPOLCA

Válassz, majd kattints a kívánt könyvre több információért és vásárlási lehetőségekért

Ébresztő! - Soma Mamagésa levelei
Ébresztő! 2. - Soma Mamagésa újabb levelei
Nemek Igenje
Új egyensúly - Fordulópont a férfi és a nő viszonyában
Afrodiziákumok - Az érzékletektől az érzékiségig - vágykeltő receptjeim gyűjteménye

Tiszta Szex
Hogyan ne sárkányosodjunk el?
Öngyógyító könyv - Módszerek, technikák, gyakorlatok, szemléletek
Egységben önmagammal
Félelem nélkül - Az új nő születése

A ​harmónia mint döntés

Tiszta Szex
2012

A könyvről

Soma Mamagésa legújabb kötetével példátlan bátorságú és őszinteségű könyvet vehet kezébe az olvasó! A Tiszta Szex című könyvében a szerző megdöbbentő merészséggel ír a szexualitásról saját tapasztalatai, saját szexuális története tükrében.

A könyv azonban nem a meghökkentés, hanem a segítés szándékával íródott! A szerző végtelen őszinteséggel ábrázolt szexuális élete ugyanakkor csupán illusztrációként szolgál mondanivalójának megértéséhez. Az őszinteség azonban nem csak az intim részletekre értendő, hanem az egész könyvet áthatja. A szerző úgy mer beszélni erről a kényes témáról, hogy közben lelkét hihetetlen mélységekig lemezteleníti, zsigeri szinten mutatja meg a maga teljes belső valóságát.

Ezek a legféltettebb titkok most minden nő - és persze férfi - számára hozzáférhetővé válnak. Hálásak lehetünk az olvasásakor, mert az őszinteség segítségével közelebb kerülünk nem csak saját szexualitásunk, de végső soron egész lényünk megértéséhez. Felszabadító és gyógyító ez a könyv, gyógyítóbb, mint bármely szexualitásról szóló ismeretterjesztő könyv, és a tanítás mellett felhőtlen szórakozást is ígér!

„Az a célom ezzel a szexről szóló, rengeteg tapasztalatra épülő könyvvel, hogy adhassak valamit ahhoz, hogy szabadabbak, boldogabbak, teljesebbek legyünk. És hogy - ha csak egy icike-picikét is - felgyorsuljon az a folyamat, amelynek jelen individualizálódó korunkban részesei vagyunk. Azaz hogy a végletekből minél hamarabb visszakerüljön a szexualitás az őt megillető, méltó helyére, ahonnan eredendően indult.”

Vásárlás
Alexandra Libri Bookline
Process Step1