Loading...
KÖNYVEK

SOMA MAMAGÉSA KÖNYVESPOLCA

Válassz, majd kattints a kívánt könyvre több információért és vásárlási lehetőségekért

Ébresztő! - Soma Mamagésa levelei
Ébresztő! 2. - Soma Mamagésa újabb levelei
Nemek Igenje
Új egyensúly - Fordulópont a férfi és a nő viszonyában
Afrodiziákumok - Az érzékletektől az érzékiségig - vágykeltő receptjeim gyűjteménye

Tiszta Szex
Hogyan ne sárkányosodjunk el?
Öngyógyító könyv - Módszerek, technikák, gyakorlatok, szemléletek
Egységben önmagammal
Félelem nélkül - Az új nő születése

A ​harmónia mint döntés

Új egyensúly - Fordulópont a férfi és a nő viszonyában
2011

A könyvről

"Úgy gondolom, ebben a könyvben igen összetett, sokrétű megközelítésben olvashatsz a férfi és nő egymáshoz való viszonyában bekövetkezett változásokról. Az írás ideje alatt végig arra koncentráltam, hogy éber maradjak, ne essek túlzásokba, igyekezzek pontos és indulatmentes lenni, hogy átfogó képet nyújthassak a témáról. Törekedtem arra is, hogy a belső hangra figyelve olyan útmutatást adjak, mely férfinak, nőnek egyaránt előre vivő.

Remélem, megtalálod benne mindazt, ami segít ennek a globális változásnak a megértésében, és saját, egyéni változásodban. Hiszen az élet maga a változás.

Nem olyan régen még az is közfelháborodást keltett, hogy a George Sand férfi művésznevet viselő francia írónő a 19. század közepén nadrágot vett fel. (És tudjuk jól, vannak kultúrák, ahol ez ma is megdöbbentően hatna.) Ma viszont már természetes – sőt, egyre inkább igényelt és támogatott a nők szerepe olyan területeken – pl. közéletben, politikában –, amelyeket korábban kizárólag férfiak képviselhettek. Hatalmas változás történt, rövid idő alatt.

És ez a sok-sok jel és jelenség, ami fizikai, érzelmi, szellemi és lelki szinten is megmutatkozik az életünkben, már egyértelműen arra hívja fel a figyelmet, hogy végig kell gondolnunk mindazt, ami velünk, bennünk és körülöttünk történik.

A könyvem címe Új egyensúly. Ez két dolgot feltételez. Az egyik: hogy már volt valaha egyensúly férfi és nő közt, a másik: hogy ez most egy új minőségbe fordul át, változik.

Mi az, amit érdemes megtartani, és mi az, amit érdemes magunk mögött hagyni? Erre keresem a válaszokat úgy egyéni életemben, mint ebben a hatalmas globális változásban. Figyelmem fókuszába most a férfi és nő viszonyát helyeztem, több szintről vizsgálva meg azt, ami volt, és amiben most benne vagyunk."

Vásárlás
Alexandra Libri Bookline
Process Step1