Írtam, már, hogy a közelgő koncertemet a Klárika személyiségrészem konferálja föl. Hogy miért? Csak azért, hogy játsszak! Hogy nehogy rám égjen valaha isbármelyik személyiségjelmezem nehogy teljes mértékben azonosítsam magam bármelyikkel is.

Mondhatni persze, hogy mind én vagyok, de a minden az semmi. No és az egyetlen örök a változás. Én vagyok az, aki ezt az egészet figyeli, és én vagyok az is, aki flowban van, alkot. És én vagyok a kontroll nélküli is, és ezen állapotok közül is a nagy kedvenc a kreatív teremtő én. De vajon, amikor létrehozok, kitalálok, megírok, megalkotok valamit, az csak én vagyok? Vagy a sugallat, intuíció, becsatornázottság , egyfajta szellemi szolgálat állapota az több, mint magamnak lenni? Millió egy nagy gondolkodó kutatta, kutatja évezredek óta, kik is vagyunk valójában. Kontroll, álarc, megfelelni akarás, társadalmi szerep, bennünk működő sebek, traumák, belénk égett és kódolódott minták, programok, hitrendszerek nélkül.

Azt tudom, hogy én a felszabadult, játszó létállapotot és a flowban levést szeretem a legjobban, és úgy gondolom, akkor jelenik meg a legtisztábban az énünk.

No de kik is vannak, laknak még bennem, illetve jelennek meg általam az élet színpadán – akiket el is neveztem, vagy más elnevezett?

 1. Gondos Muci – a gyerekeim neveztek el így, ő a gondoskodó anyai énem, nos, ő nem jön a koncertre.
 2. Gyöngyike – a bennem élő örök gyerek
 3. Tina – a vadóc, némileg szexcentrikus nőci – a klimaxszal az ő jelenléte csökkent bennem
 4. Sziang Pej – a bennem élő gésa, ő egy nagyon méltóságteljes nő
 5. Soma – a közszereplő és médiaszemélyiség
 6. Somíta – a játékos, kedves barátnő, aki egy laza felnőtt nő
 7. Mamagésa – a küldetéstudattal rendelkező női tanító, egyfajta gyógyító és papnő
 8. Tavasz – a kozmikus énem
 9. Klára – a bennem élő titkárnő, a pontos végrehajtó és szervező, maga az élő kötelességtudat
 10. Somogyi Gyöngyi –  25 éves koromig a múltam (addig volt ez a hivatalos nevem)
 11. Spitzer Gyöngyi Zsuzsánna – a hivatalos földi énem
 12. Boros Zsuzsika – a lelazulós borozós, jó kedélyű
 13. MMM – Tripla M, azaz Mohó Mulatós Mazsoli, Boros Zsuzsikának egy szenvedélyesebb válfaja, de a klimaxszal ő is elkezdett visszahúzódni
 14. Mazsola – csakis és kizárólag Gyurikámnak az intim helyzetekben (tévedés ne essék: az intimitás nem azonos a szexualitással, még úgy se, hogy a jó szexualitáshoz fontos az intimitás) és a Mazsola énem többi része:
 15. Perzsola – perverz Mazsola
 16. Hárzsola – házsártos Mazsola
 17. Protezsola – Provokáló Terrorista Mazsola
 18. Baba – az ártatlan, nagyon békés, kislányos énem
 19. Morzsa – a legkedvesebb becézések egyike szintén csak Gyuritól
 20. Ünnepnapi Morzsa – kivételesen bensőséges pillanatokra Gyurival

És kik azok, akik ezek közül ott vannak egy koncertemen, életre kelnek a színpadon az éneklés , a játék, az előadóművészet és a dalszövegek által? Tulajdonképpen Gondos Muci kivételével egészen a 12-es pontig (Boros Zsuzsikáig ) mindenki ott szokott lenni. (Zsuzsika és Tripla M a koncert után több, mint valószínű, hogy megérkeznek.) Vannak, akik csak egy suhanásra, vannak, akik több számon át kitartóan. Többnyire váltakoznak, ahogy mindannyiónkban, még akkor is, ha nem adunk nekik neveket. nekem így nem csak viccesebb az élet, időnként hátralépve  még inkább rá tudok magamra tekinteni. Ki is ez a sokszínű nő, aki én vagyok?

...kattints a teljes cikkért!

http://www.ujegyensuly.hu/onismeret/elarulom-most-20-nevemet-avagy-ki-is-az-az-en