Voltak, akik a motivációimat firtatták, mások erős kritikával illetek, amiért az Édes élet című valóságshow-ban feltűntem 2013 végén. Mi az oka, hogy spirituális ember létemre fejest ugrottam ebbe a szerepbe, mégis mi vitt rá erre?
 
Nos, Magyarországon jelenleg a tévé az egyik leghatékonyabb média elület az információk átadására. Elsők vagyunk a világon a tévézésben, megelőztük Amerikát is, 4 és fél óra az egy főre jutó magyar átlag. Nem az a lényeg tehát, hogy én mit gondolok a tévézésről, hanem az, hogy tudom-e szolgálatra használni.
 
Évek óta az egyik misszióm, sorsfeladatom a spirituális ébresztgetés. (Az első két könyvemnek sem véletlenül „Ébresztő” a címe.) Ezen a műsoron belül én direkte és indirekte is elejtek olyan gondolatmagokat, amikről biztosan tudom, több helyen ki fog kelni, és olyan emberekhez is eljuthatnak, akik egyébként nem foglalkoznának ezzel a témával.
 
És igen, bevallom: vonzott az is, milyen az, ha (szinte) mindent bevállalok magammal kapcsolatban. Éveken át pl. úgy éreztem, hogy nagy nyilvánosság előtt nem mondhatom el, hogy 42 éve rágásparám van....
 
.....tovább a teljes cikkhez: