A 2012 tavaszán megjelent Tiszta szex című könyvem (mely a napokban gyönyörű új borítóval született újjá) egyik egyedisége az igen részletes „péniszológia” fejezet.  A már-már szakirodalomnak számító írásban nyolc szempont szerint különböztetem meg egyik péniszt a másiktól. Tudásomat sok éves kutatómunka előzte meg, amiben nem csak a saját empirikus tapasztalataimat gyűjtöttem össze, hanem több száz nő véleményét is kikértem. Két apró hibát azonban vétettem.

Nem régen még ezért a szókimondásért gyehennára vetettek volna, és még most is sok olyan ország, kultúra van a világban, ahol az, hogy egy nő ilyen szabadon beszél a szexualitásról, péniszről, elképzelhetetlen, de legalább is komoly következményeket vonna maga után. Itt Európa közepén viszont egyre több nő mondja ki, amit gondol, és éli meg, amit szeretne. A női test közszemlére állítása, csodálata, analizálása, manipulációra való használata, objektifikálása (tárgyiasítása) már annyira megszokott, hogy elfogadott. Úgy gondolom, eljön majd az emberiség életében az a korszak, amikor már nem lesz ilyen népszerű téma a szexualitás. Hiszen ha valami a helyére kerül, akkor már nem kell róla beszélni.

No, de ez még odébb van. Ehhez meg kell élni azt is, hogy a mai modern nő már nem hisz abban, hogy a méret nem számít, és abban sem, hogy ha nem szűzen megy férjhez, akkor szégyellnie kellene magát. A szégyen lebontásában én is megtettem, amit tudtam. Nézzük, mi mindenről írtam a könyvemben:

Ebben a könyvben nyolc szempont alapján különböztetem meg egyik péniszt a másiktól. Ezek a következők:

1. Szín

2. Állag

3. Méret

4. Forma

5. Metélt vagy sapkás

6. Hajlásszög

7. Teljesítő, avagy állóképesség

8. Szag (én ideveszem az ízt is, hiszen e kettő elválaszthatatlan egymástól)

 

....kattints a teljes cikkért: 

http://www.ujegyensuly.hu/szex/peniszologiai-pontositas-mert-a-meret-igenis-szamit