Ezt a kifejezést, hogy: ”kilépési pont” először az asztrológiában hallottam, ahol nem kevesebb dologra mondják ezt, mint amikor lehetőségünk van átlépni a másik világba, vagyis meghalhatunk. (Mert hogy nem adják a halált olyan könnyen, nem akármikor léphetünk át.)

No de más is véget érhet, meghalhat az életünkben, rengeteg dologgal kapcsolatban lehet kilépési pontunk. Nekem ma 12 napja, hogy az 5 éve tartó klimaxos hőhullám-poklomból kilépési pontom volt. Nem egészen két hete szombaton olyan lázam volt, hogy csontig fáztam. Beültem egy kád tűzforró vízbe (max. forró, a férjem a kezét nem tudta beletenni) és azt éreztem, ez most annyira fáj és annyira kegyetlenül jó, hogy a csontjaimból, zsigereimből kicsapatja a klimaxot. Határozottan éreztem, hogy itt most egy kilépési pontom van. (Aznap volt anyám 77. születésnapja.) És azóta megszűntek az erős hőhullámok. Megszűnt az 5 éve tartó hőhullám őrület, ami azt jelenti, azóta újra tudok aludni! Végre, vége!

Sejthetitek, hogy én, az „öngyógyító mániás”, milyen sokféle dolgot kipróbáltam az 5 év alatt, kisebb-nagyobb sikerrel, de aztán mindig visszarendeződött a szenvedésem, mintha valami megúszhatatlan menet lenne.

Erről az jut eszembe, hogy szakemberek után követésével többször megcsinálták azt a megfigyelést, hogy mennyi idő alatt múlik el a depresszió gyógyszeres kezeléssel, és mennyi idő alatt, ha egyáltalán nem gyógyítják. Mit gondoltok? UGYANANNYI. Ez azt jelenti, hogy vannak folyamatok, amikből NEM LEHET kiszállni. Végig kell csinálni, meg kell élni.

Ennek viszont az lehet a veszélye, hogy benne ragadunk a megszokásunkban (a szenvedést is meg lehet szokni, rengeteg szenvedésfüggővel találkoztam már), és észre sem vesszük, hogy már lejárt, ki lehet belőle lépni.

A Telihold azért remek kilépési pillanat, mert azonosíthatjuk vele annak a dolognak a kiteljesedését, ami másnaptól fogyni fog. A szertartás során csak arra kell külön figyelni, hogy a hold újra kerekedésével ne rendezzük vissza a problémánkat, tehát tegyünk bele a kilépési-elengedési szertartásba egy olyan elemet, ami által megéljük a teljes kilépést, elengedést. Vagyis lezárjuk az addigi problémát.

Ehhez persze belül el kell oda jutni, hogy valóban, KÉTELKEDÉS NÉLKÜL elhiggyük, hogy így lesz.

Én az év elején 3 dolgot döntöttem el nagyon erősen:

1. Lassulok.

2. Fogyok.

3. Gazdagodom.

És látom a mérlegen, a bankszámlámon, az életritmusomon, hogy ez mind folyamatos megvalósulás alatt van. A teomania  gyakorlat, amit 33 napig csináltam, azt éreztem, nekem most pont ennyi kell – hiszen a leírt szertartások inspirációként szolgálnak) már ebben segített, hogy egy adott ponton kiléphessek. 33 napon át már ezt a kilépést készítettem elő.

Ezt azért írom le, hogy ne veszítsd el a türelmed és a hited, ha nem szűnik meg azonnal valami, amiből ki szeretnél lépni. Lehet, hogy még nincs ott a valódi kilépési pont, a jelen munkáddal viszont előkészíted azt, hogy amikor eljön az ideje, akkor tényleg képes legyél kilépni. Hogy ne ragadj benne a megszokott szenvedésben, hanem érezd belülről, hogy az, amire már egy ideje készülsz, MOST jött el!

A további részleteket itt olvashatod: http://www.ujegyensuly.hu/spiritualitas/hasznald-a-teliholdat-mint-egy-kilepesi-pontot