Ez mit jelent? Azt, hogy több, mint 80%-ban determináltak az emberek, vagyis csak közel 20%-ban élik a saját életüket. Ennyire tudják még csak használni a szabad akaratukat. A meglevő élethelyzeteiket közel 20%-ban már nem a hozott mintáiknak, programjaiknak köszönhetik, hanem saját maguknak. Ez a globális állapot, ez azt jelenti, hogy rengeteg ember van, „akinek a szabad akarata nem több, mint hogy piros, vagy sárga pulóvert vesz fel aznap.” (Adamus Saint German: Éld meg Isteniséged!) Tehát ebben a 80%-ban benne vannak azok is, akik még teljesen alszanak és sodródnak, és azok is, akik már évek, évtizedek óta ébredeznek, és tudatosan bontják le mindazt, ami nem az övék. És azt kell, hogy mondjam, ez fantasztikus, hogy ilyen gyorsan eljutottunk ide!

2012-ben jelent meg (a Bioenergetic Kiadó gondozásában) Uwe Albrecht: Igen vagy Nem? című könyve, amiből a német orvos, természetgyógyász 2013-ban Bp-en egy tanfolyamot is tartott. Volt szerencsém magától a mestertől elsajátítani az azóta nemzetközi szinten is elismert karhossz tesztet, aminek a segedelmével minden év januárjában kitesztelem, hogy az emberek hány %-a és hány %-ban éli a saját életét. 2014-ben még az emberek kb.9 0%-a  90%-ban nem a saját életét élte. Úgyhogy rohamléptekben fejlődünk. (Ezúton ajánlom mindenkinek a könyvet, és a teszteléses módszer elsajátítását. Roppant hasznos dolog belépni a tudatalattiba, és onnan a tudatos szintre tudni hozni információkat.)

Az, hogy ennyit fejlődtünk, annak köszönhető, hogy egyre több ember ébredezik, és bontja le a régi, hozott mintákat, hitrendszereket, és tisztítja magát minden szinten. Nézzetek körbe, milyen sokféle módszer van már, ami ebben segít! Folyamatosan jönnek le az újabb és újabb, ébredésünket, tisztulásunkat segítő módszerek, és egyre több ember csatornázódik be a külső-felső segítségre! Bátran mondhatom, hogy én a tisztulásnak és a saját élet megélésének a megszállottja vagyok. A 2014-ben megjelent Öngyógyító könyvem erről a fanatikus útról szól. (Azóta természetesen újabb technikákat, módszereket ismertem meg, és használok a tisztulásomra.) Ennek következtében én jelenleg már 65%-ban a saját életemet élem. (Nem hiába neveztem magam évekig „szabad lelkű vad kancának”, most már csak szabad lelkűnek…) Bízom benne,hogy még ebben az életemben megvilágosodom, vagyis elérek oda, hogy teljesen a saját életemet fogom élni.

De ha ilyen sok %-ban nem a saját életünket éljük, akkor kiknek az életét éljük? Gondoljuk végig! Miből épülünk fel? Petesejt, spermium, lélek, ennek a háromnak az interakciójából lesz az ember, ami adott pillanatban és adott térben megszületik. Vagyis mindannyian hozzuk a petesejttel anyánk és az ő őseinek minden megélését, a spermiummal apánk és az ő őseinek minden megélését. A lélekkel pedig hozzuk mindazt, amit a korábbi életeink, az eddigi utunk tapasztalásaiból gyűjtöttünk össze. (Óriási különbség van egy öreg és egy fiatal lélek életútja között!) És akkor ott van a belépési pont, és az adott kor, kultúra, tér energiája, ami mind-mind meghatároz minket. A nagy közös felhő, a „cloud”, vagy más szóval, más megközelítésből: a kollektív tudatalatti. Csak a kineziológia több, mint 500 korlátozó, negatív hitrendszert számolt össze, természetesen ennél sokkal több van.

Ezek mind-mind ránk tudnak ülni, amik által nem a saját életünket éljük, hiszen tudattalanul és akaratlanul is hozzuk magunkkal a bekövesedett programjainkat, mintáinkat, sérüléseinket, félelmeinket, ráadásul minden irányból. A vérvonalból (ősök), a lélekvonalból (előző életek), ez már ki fogja metszeni a megszületés pillanatában a saját csomagunkat, amiben már valójában benne van a teljes életutunk, a teljes akasha krónikánk. (Ahogy mondani szokták: aki megvilágosodik, arról „leolvad” a saját asztrológiai képlete.)

Persze felmerül a kérdés, hogy kik lennénk a saját sztorink nélkül? És vajon mennyire bírnánk el a teljes szabadságot? Képzeljük el, hogy a lét minden pillanatában megtehetnénk azt, amit Neo, mikor a Mátrixban bemegy a fehér szobába, és letölt egy programot! Bármilyen programot, bármilyen képességet és lehetőséget szabadon. Mennyire bírnánk el a teljes szabadságot, a teremtő erőink, szabad akaratunk teljes kinyílását, és egyáltalán: mennyire bírnánk el a boldogságot?

A további részleteket itt olvashatjátok: http://www.ujegyensuly.hu/onismeret/az-emberek-kozel-80-a-tobb-mint-80-ban-nem-a-sajat-eletet-eli