A Száraz November kapcsán egyre több információ jelenik meg a neten. Amitől kinyílik a bicska a zsebemben az az, amikor szakemberek kijelentik: "az alkoholizmus gyógyíthatatlan." És nem csak a szakemberek, a gyógyultak java része is ehhez ragaszkodik, hiszen ezt mutatta eddig a tapasztalat.
 
Pedig mennyivel jobban hangzik az, hogy „noha az eddigi tapasztalat azt mutatta, hogy az alkoholizmus az esetek nagy többségében gyógyíthatatlan, akik tudnak és mernek igazán mélyre menni önmagukban, és kitartóan tisztítják, gyógyítják azt a szintet, ahonnan az alkoholizmusuk eredt, azoknak van esélyük a végleges gyógyulásra”.
 
NINCS JOGUNK elvenni ennek a lehetőségét! Nincs értelme a régi hitrendszert szajkózni tovább!
 
De mit is értünk az alatt, hogy igazi gyógyulás? Az, amikor egy egykori alkoholista absztinens marad, miközben folyamatosan azt ismételgeti, hogy "én most is alkoholista vagyok, nem ihatok semmit sem, mert egészen biztos, hogy azonnal visszaesnék" (hiszen csak a végletekben tud gondolkodni), nem igazi gyógyulás. A valódi gyógyulás az aranyközép, vagyis az, amikor az illető eljut oda, hogy már nem fél az alkoholtól, vagyis önmagától, képes volt meggyógyítani azt, amiért anno az italba menekült, így alkalomszerűen már nem jelent számára gondot a mérsékelt, kulturált szeszfogyasztás sem.
 
A hitrendszerek erősen befolyásolják valóságunkat
Nem is sejtjük, hogy a hitrendszerek mennyire meghatározóak, befolyásolóak, mennyire ránk tudnak telepedni! 
 
A teljes cikket itt olvashatod el: